S.s förändras :3

Vissa tycker att stallet.se är dyrt att köpa gm till. Och ja det är det ju men och andra sidan är det frivilligt :P Och för pengarna får man ju rätt mycket kul. Att köpa GM ett år kostar 300-360kr. Vilket är ungefär lika mycket som ett dataspel typ The Sims. Fast när du är inne på stallet.se kan du mejla med folk, vara på andra sidor, kolla på videos på youtube, lyssna på musik etc. När du spelar ett spel spelas spelet bara. Och om man koncentrerar sig hårt på spelet kan man spela flera timmar utan att märka det (är ju inte så bra egentligen). Om man tycker att s.s är dyrt tänk på allt man får ut av att vara här! Vänner? Uppskattning? Chans att öva på att koda eller göra grafik? Osv. Hur många dataspel ger sådana bonusar?



Uråldrig djungeltelegrafi
Finns kvar på stallet.se mot alla odds. Om stall A blir lurad på något från stall B skriver stall A i tjat att man inte ska litat på stall B. Det är rättså oigenomtänkt att göra så. Eftersom stall B mycket möjligt skapat stallet bara för att kunna lura någon annan. Det som den lurat stall A på säljer den istället till sitt riktiga stall, Stall C och stall B säljs/ges bort till första bästa som vill ha stallet. Så när Stall A skriker ut att man inte ska lita på Stall B så är den som lurade stall A oftast long gone. Det bästa man kan göra är att ALDRIG NÅGONSIN LITA PÅ NÅGON ANNAN det kan ju inte vara så svårt? Eller?



Stallet.se förändras!
Förmodligen/förhoppningsvis till det bättre, för nu snart kan vi ta hand om hästarna och själva se till att öka deras chanser i tävlingssammanhang. Det är inget man måste promt vara GM med för att lyckas men de som är GM kommer förstås kunna lyckas lättare.. Ännu så länge kan man bara odla, gräs vilket alla medlemmar (även utan gm) kan göra, guldmedlemmar kan odla havre, morötter och majs vilket påverkar hästarnas hälsa ännu mer än vad gräs gör. Tar man hand om sin odling får man gratis frön att odla nästa gång också!

Om man inte har mat till hästarna försämras hälsan och till slut hamnar hästen i karantän (den tas inte bort från ditt stall eller så) men en häst i karantän går inte att göra någonting med för att den är för sjuk (stallet.se goes verklighetstroget!). För att få tillbaka hästen ska man besöka veterinären. (Och för att odla alls klicka på traktorn i ditt stall). Sååå det betyder att det kommer mer nya saker snart antar jag? Denna idé har vi medlemmar själva röstat fram så det är ju bra att stallet.se börjar lyssna på sina medlemmar nu ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0