Lite allt i allo nummer igen (2010-05-23)

Stallet.se är som alla vet en sida med fokus på hästar andra djur. Fotografi, design och tävlingar och vänskap. Det är förmodligen den sidan (svenska) som är mest riktad till barn och ungdomar med intresse för ovanstående saker. I den bilden finns inte något av det som härnäst ska nämnas inte med. Sex. Och liknande saker. Ändå är det ganska vanligt att man ser sånt och kan läsa om sånt på stallet.se. För att inte tala om de som lägger ut egna utvikningsbilder på sig själv här O.O

Det man med lätthet kan uppmana alla till är att anmäla alla sådana ni ser. Givetvis ska stallet.se inte användas som raggningssida eller sida för att vika ut sig på (eller lägga in snuskbilder av annat slag). Bara genom att anmäla det till Supporten kan vi få bort sådant snusk från sidan! Givetvis ska man inte heller själv lägga ut varken snuskiga bilder eller texter. Inte i gnägg, mejl, tidningar och inte heller i sitt egna stall. Det värsta som kan hända då är att man får sitt stall raderat! Stallet.se ska vara en snuskfri zoon och där med basta!

Men för de som fortfarande har frågor kring tex puberteten och liknande borde för flytta de frågorna till några som verkligen kan svara på de (seriöst utan att vara elaka, hota om anmälningar och dylikt, för som sagt sånt på s.s hör inte hemma här).

Mitt bästa tips till er är att googla på: Ungdomar
och klicka på första länken. Och sen på "Frågor & Svar". Då hamnar man på en sida där 7st vuxna experter svarar på frågor. Man kan läsa redan frågade frågor och redan svarade svar eller fråga egna frågor som de kan svara på.


När man ska göra en riktig snygg och detaljerad stallplan behöver man inte vara professionell eller jätte duktig. Det enda man egentligen bör satsa mer på är att vara förberedd. Och skissa på det du tänker göra i och utanför datorn. Då blir det så mycket lättare.

Skulle göra en stallplan till ett stall jag skulle sälja. Målet var att göra en stallplan som var som en japansk trädgård. Då var det bara att gå till google, flickr och deviantart och bildsöka på just japanska trädgårdar. Bara att titta på bilder och inspireras av andras foton och teckningar är inte fel någonstans.Man får till och med spara ner bilder om man vill rita senare eller ha det som referens vid senare tillfälle. Men givetvis inte ladda upp andras bilder utan att be om lov först.

En japansk trädgård har många prydnadsbuskar och träd och liknande. Gångstigar uppåt, valv, vatten och små öar. Det är riktigt vackert helt enkelt. Tema stallplaner kan bli hur nice som helst eftersom de näst intill alltid är helt och hållet unika, utan minsta spår av en trend!Har inte varit inne på s.s så mycket den senaste veckan så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva :P Så jag fixar med något annat som endel kanske vill ta del av, nämligen hur man skaffar Spotify, helt gratis utan invite.Men först och främst, Spotify är en slags musikspelare där man kan söka på artister och höra deras musik och samla det man gillar på spelningslistor och lyssna när man vill (och är uppkopplad). Det enda är att det då och då är reklam men man kan köpa bort reklamen om man vill. Spotify är jättebra om man vill hitta ny musik att lyssna på också!

När man påstår sig kunna fixa det gratis brukar folk bli oroliga för att det är olagligt. Lite olagligt är det kanske men bara i Sverige :P I länder som England och Frankrike är spotify gratis för vem som helst. När vi här i Sverige skaffar spotify gratis utan invite är det för att man kopplar upp sig på englands internet och fixar hela spotifygrejen där :P

Googla på: Gratis spotify utan invite
Så kommer ni hitta instruktioner om hur man skaffar spotifyet ^^ Och det fungerar verkligen x)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0