Tjäna SP utan fusk

Vill du kunna tjäna SP utan att fuska? Utan att behöva vara GM? Utan att slösa egna SP helt i onödan eller väldigt mycket tid? Fortsätt läs.
Förberedande steg:
Ladda ner ett gratisbild program exempelvis gimp, artwaver eller paint.net, om du inte redan har exemelvis photoshop på din dator.. Att ha ett fungerande virusprogram är rätt bra att ha när man laddar ner saker.
Lunapic.com kan också fungera men den sidan kan ha virus gömda i sig.

Nummer ett: Skriva på bilder
Detta tjänar man kanske inte så jätte mycket på, kanske 5-10sp om man ska vara seriös. Men pengar är ju pengar oavsett hur mycket eller lite det är.

Nummer två: Tillverka design
Med lite övning kan vem som helst bli riktigt bra på att göra designer. Man behöver inte vara världsbäst på det. Ju fler designer man gör desto bättre blir man. En design kan man dessutom sälja för allt mellan 5-50000sp, självklart beroende på kund och hur duktig man är.

Nummer tre: Gör stallplaner
Att göra en stallplan krävs också lite övning. Räkna inte med att göra en toppen stallplan på första försöket. I början är ju alla nybörjare :P Stallplaner har ungefär samma prissättning som designer, 5-50000sp.

Nummer fyra: Spara
Stallpengar är kul att ha men slösa inte bort allting på en och samma gång. Sparar du på stallpengarna kan du köpa drömhästen någon dag eller något annat som du väldigt gärna vill ha.

Nummer fem: Bli skötare
Men för gudsskull sköt om hästen. Bli bara skötare åt hästar som har en guldmedlem som ägare. Det är bara guldmedlemmar som kan ge lön i stallpengar. Välj hästensnamn när du loggar in och skriv roliga mail till folk så blir hästen tränad på samma gång.

Nummer sex: Köp billigt, sälj lite dyrare
Detta är ett gammalt beprövat sätt hur du kan öka antalet stallpengar långsamt men effektivt. Genom att köpa in billiga djur och sälja iväg dem lite snyggare och lite dyrare. En häst skapas ny för 5sp och ett djur skapas nytt för 15sp. En häst kan kosta från 1sp och upp medan ett dur kostar 11sp och upp. Lyckas du köpa ett billigt djur och sälja den för vad den egentligen är värd har du ju tjänat några sp bara där!

Nummer sju: Avel
Att föda upp är för det mesta något man förlorar på. Mycket för att det inte finns köpare nog. Men det hindrar en ju inte från att ha djuren ute för avel ändå. Har du tur kanske någon vill para sina djur med dina :P

Nummer åtta: Utställning
Ett sätt som jag inte rekommenderar att försöka sig på förrän man har en liten kassa. Att ställa ut kostar 15sp, flera hundra ibland tusen anmäler sitt djur till utställningen men bara tre djur kan vinna per djurslag och vecka. Inte nog med prispengarna så får man ju ett rosettdjur som man kan sälja för ganska mycket pengar om så behagas.
Nummer nio: Fotografera
Om du har en kamera och djur att fotografera. Tex områdets katter. Hundar som folk går ut med eller dina egna djur. Använd bilderna själv eller sälj till andra för sp.

Nummer tio: Rita
Ibland är det populärt med ritade bilder på stallet.se, om du är bra på att rita bilder eller men behöver inte ens vara bra. Har du tur kan du få dina bilder sålda ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0