När bluffen avslöjas

En kompis kom med en idé till vad jag skulle skriva, i alla fall nämna här i tidningen.. Jag nappade på idén för det är en viktig påminnelse. Denna händelse är sedan länge bortglömd av de flesta på stallet.se, och den/de som skapade händelsen vill nog helst att det ska förbli bortglömt. Jag censurerar stallnamnet till hela händelsen. Men de som var med, de som kommer ihåg det kanske outar det x)

En gång i stallet.se snart 8åriga historia fanns det ett stall. Det var ett mycket stort stall, i den tidens mått mätta var stallet säkert lika kända som Copa, Grön ja till och med kanske Askmoln. Stallet födde upp hästar, dessa hästar såldes för 400sp (eftersom det var högsta summan man kunde sälja djur för på den tiden). Stallet massproducerade hästar under en lång, lång tid. Och deras besökare/fans köpte häst på häst, alltid för minst 400sp. Sen kom det fram att detta kända stall använde tillståndsbilder. Och när det nystades med i denna historia kom man fram till att det kända, kända stallet använde stulna bilder.Då bör man komma ihåg att de förmodligen skpade över 100st hästar, kanske uppemot 200st eller ännu fler. ALLA dessa hästar fick sina bilder raderade. INGEN av dessa hästar blev längre värda ett skit.

Så visst, det går att bli känd på stulna bilder. Men när det uppdagas att bilderna är stulna blir man ökänd och hatad, och då inte hatad som i "buh ingen hälsar på mig när jag går in i chatten", ":( jag får inga mejl, alla hatar mig :(", "mina djur får aldrig rosett och ingen köper min grafik, jag måste vara hatad :("Utan verkligen, hardcore. Rakt på sak. Andra medlemmar som verkligen, inte tycker om en, som dessutom visar sitt ogillande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0